lauantai 16. kesäkuuta 2012

Vihdoin taas valmista

Nyt on pitkästä aikaa saatu jotain valmiiksi asti. Nimittäin ihastuttava -rakastuttava ja tuskaakin aikaan saava mysteerihuivi on valmistunut. Tämä oli ensimmäinen iso pitsi huivi minulle ja pingoituskin onnistui sen mukaisesti. Ehkä joskus pingotan siis uudelleen, mutta nyt huivi on saanut olla olkapäilläni kotioloissa ja huomenna se pääsee loistamaan yksiin valmistujaisiin, jossa on paljon sukua paikalla.

Tässä se nyt viimein on!


Tein huivin Debbie Blissin uutuudesta rialto lace. Värinä on melko hyvin kuvista näkyvä viininpunainen. Sisätiloissa melko tumma huivi. Lankaa huiviin meni kahdesta kerästä yhteensä 81g. Huiviin meni vähän alle 1000 helmeä ja helmien paino on 59g. Helmet ovat läpikuultavia (eivät kuvista näy) ja ne ostotettu Helsingin keskustan Sinellistä. Sisätiloissa helmet erottuvat.

Tämä huivi jäi aikataulustaan, kun kyllästyin nurjiin kerroksiin. Olin jopa sitä mieltä, että tämä ei tulisi lähiaikoina valmistumaan. Sitten saimme kutsun juhliin ja päätin tehdä tämän valmiiksi juhliin mennessä ja siinä onnistuinkin. Nyt kaunis huivi koristaa juhla-asuani.Lisäksi kuvia parvekkeeltani:

Amppelimansikkani

Thaibasilika ja kastelukannu

Parveketomaattini

Yrttejä: ruohosipulia, persiljaa, oreganoa ja basilikaa.

2 kommenttia:

  1. Siitä tuli ihana! <3
    Sun yrttilaatikkos voi huomattavasti paremmin kuin mun... no se onneksi pääsi nyt mökille anopin hoitoon.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Lankakin on ihan jumalaisen pehmeää ja ihanaa joten hyvä kun sait valmiiksi ja käyttöön ettei mennyt superihana lanka hukkaan kaapin pohjalle lojumaan!

    VastaaPoista