sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kiireinen päivä

Tänään luki kalenterissa se, mitä on siirretty jo ehkä liiankin pitkään eteenpäin. Eilen oli käytetty neiti suihkussa, sai vuorokauden verran aikaa kuivua ja tänään piti tarttua trimmeriin. Mieheni sai tehdä tämän työn minun seuratessa vierestä ja mahdollisuuksien mukaan autoin koiran kiinnipitämisessä. Kolme tuntia pyörimistä parvekkeen lattialla jätti hyvin kipeät pakaralihakset ja palaneet olkapäät. Toisaalta tulihan koiralle hankittua kesäturkki.
Tässä kuvia trimmaustapahtumasta. Taustalla rakas mieheni.

Ihan kuin leijona.

Vielä trimmausta odottava pää.

Karva irtoaa paloina.Trimmauksen jälkeen neiti näytti tältä. Ihan kuin toinen koira.


Trimmauksen jälkeen neiti sai herkkuja ja uuden pallon. Lisäksi päätimme lähteä käymään perheeni luona maaseudulla. Siellä neiti sai myös palkinnoksi juosta vapaana ja nauttia elostaan kevyemmän turkin kanssa.

Kävimme myös mummoni luona ja hän oli unohtanut antaa minulle tiistaina erään kasvinalun. Niinpä sain nyt matkaani kotiin keittiön pöydälle thaibasilikan.


Mummolta saatu thaibasilika.

Lisäksi matkaan lähti raparperia.4 kommenttia:

 1. Oho. Kylläpä on eri näköinen. Ei välttämättä niin kovin kaunis noin lyhyessä turkissa, mutta äkkiähän se kasvaa...

  VastaaPoista
 2. Pari viikkoakin niin turkki on jo erinäköinen.

  VastaaPoista
 3. Ihania noi sun kasvihuonekuvat! Pelargonit kasvaa hurjaa vauhtia mullakin kasvihuoneessa, pitää laittaa ne isompiin purkkeihin.Ens vuonna ne pitää istuttaa aikasemmin... Ja onnea vaan ja tervetuloa meidän pistelevien neulojien joukkoon. Pistely vie mennessään!

  VastaaPoista
 4. Voi kun katsoo rassukasti kameraan!

  VastaaPoista